Доц.Киселова: Отмяна на промените в Конституцията и заличаване на „домовата книга“ са приоритет

„Тези избори са ключови, защото хората се умориха, обезвериха се и ако сега избирателната активност падне още, драматично ще бъде не просто съставянето на правителство, а начинът, по който функционира държавата“. Това заяви кандидатът за народен представител от „БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ доц. Наталия Киселова пред NOVA.
Според нея политиците трябва да започнат да си говорят и да поставят на масата няколко цели, които България да постигне в следващата година. „Държавата е драматично закъсняла, а купуването и продаването на гласове не е просто престъпление – то е наказание за нас“, подчерта доц. Киселова.
По думите ѝ компромисите са възможни, ако те са на принципна основа. „Двете ДПС-та не трябва да бъдат търсени за подкрепа. Ако те влязат във властта, това означава завладяна държава докрай“, категоричен бе конституционалистът.
Доц. Наталия Киселова посочи обновяване на съставите на регулаторите, на Висшия съден съвет и Инспектората, както и отмяна на промените в Конституцията и заличаване на „домовата книга“ като приоритети за 51-ото Народно събрание.

https://epicenter.bg/

Related posts

Скандал! Вижте как мутрите на застреляния лихвар Паро – Геле и Гужу пребиват клетник за 500 лв. борч

Какво да кажем ние, зрителите, които все още гледаме телевизия – какво да кажем? Принудени сме да търпим журналистически манипулации и внушения, които ни се натрапват всеки ден

Почина “Принцът на мрака” – генералът, който не изпълни заповед на НАТО: “Няма да започвам Трета световна война”

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Прочетете повече