Начало Последно добавени Дъглас Макгрегър: Зеленски ще продължи да танцува под звуците на ЦРУ и MI-6, после ще избяга в Лондон

Дъглас Макгрегър: Зеленски ще продължи да танцува под звуците на ЦРУ и MI-6, после ще избяга в Лондон

от CrimesBG
0 коментара

Зеленски ще продължи да танцува под звуците на ЦРУ и МИ-6 и след това ще избяга в Лондон, каза бившият съветник на Пентагона Дъглас Макгрегър в Youtube канала Daniel Davis/Deep Dive. Той смята, че Украйна ще се превърне в руини поради нежеланието на Запада да се примири с реалността.

„Западът не иска да се примири с реалността и Зеленски остава техен верен поддръжник. Той ще танцува на тяхната мелодия, докато ЦРУ и МИ6 не го качат на самолет и го откарат в Лондон. Оттам той ще отиде някъде другаде с някои от колегите си престъпници, където всички ще живеят в лукс до края на дните си“, казва Макгрегър.

„Междувременно Украйна ще лежи в руини години наред и ще страда от причинените щети. Това е неговата роля и той го знае. Не можеш да го наречеш смел“, допълва бившият съветник на Пентагона.

trud.bg

Може също да харесате

Оставете коментар

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Приеми Прочетете повече

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

За нас

Вашият прозорец към света – новини, които вдъхновяват!

Избор на редактора

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин за нови публикации.