Ексклузивно! Абсолютната звезда на тазгодишният Автомобилен салон е Ford GT

Докато масово автомобилните брандове демонстрират конвенционални, а понякога дори поостарели модели на тазгодишния Автомобилен салон 2024, Форд лансират екслузивен Ford за 1 милион долара!

GT е уникален спортен автомобил, който е от ранга и дори още по-добър от Ферари, коментираха познавачи.

Цената му също е впечатляваща – около и над 1 милион долара. Само че има и уловка – дори желаещите да се сдобият с бижуто на четири колела да разполагат с нужната сума, това далеч не означава, че са в състояние да го паркират в гаража си току така. Създаден само за ексклузивни клиенти с перфектна репутация, кандидатите трябва да декларират желанието си пред борда на директорите на Форд, които от своя страна решават дали този дриймкар от бъдещето може да е бъде тяхна собственост. Не случайно в България има само един такъв автомобил, подшушнаха отлично запознати.

На щанда на Форд и Мото-Пфое почитателите на здравите и мощни автомобили, които са водещи по отношение на безопасност, динамика и удоволствие от управлението, ще видят предпремиерно новите електрически Explorer и Capri.

За любителите на 8 и 6- цилиндрови автомобили също има впечатляващи фордове – изцяло новият Мустанг и Бронко. Актуалните Куга, Пума, Фокус и Торнео Куриер също ще бъдат изложени за наслада на родната публика.

Но гвоздеят на цялото изложение безспорно ще бъде уникалният GT, не сдържаха вълнението си любителите на високите скорости.

Related posts

Спецакция в София: Отряд “Кобра” арестува събирачи на дългове, използвали силови методи

Терзиев и екипът му са толкова неадекватни, че сами уличават себе си!

Европрокуратурата погна трима българи, точили фондове

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Прочетете повече