Живеем във времена, когато светлите и чувствителни души трудно издържат грубостта на света

Живеем във времена, когато светлите и чувствителни души трудно издържат грубостта на света. Възпитаните, интелигентните, културните понякога се чувстват излишни. Доброто е избутано назад, а отпред триумфира злото и простотията. Добрите дела са подигравани, а злите – възвеличавани. Много добри и почтени хора се чувстват неудачници.

Не всеки може да се бори със света. Със злото. Изисква се освен светлина в душата, и меч в ръката. Бог има своите воини. Вярвайте с цялата си душа. Защото битките тук са за душите ни.

Отнасяме 21 грама. Нищо друго. Ковчегът няма ремаркета и джобове. А всяко зло ще ви тегли надолу.

Искам да кажа на тези, които са светли и прекрасни хора, че трябва да останат такива и да не се предават. Дори около вас да има зло, не се предавайте. Не си тръгвайте. Не се затваряйте в себе си.

Този свят е човешки заради доброто в хората. А не заради банките, парите, властта и амбициите. И красотата на цветята и пеперудите винаги ще бъде по-голяма от тази на парите.

Елена Гунчева-Гривова

Related posts

Скандал! Вижте как мутрите на застреляния лихвар Паро – Геле и Гужу пребиват клетник за 500 лв. борч

Какво да кажем ние, зрителите, които все още гледаме телевизия – какво да кажем? Принудени сме да търпим журналистически манипулации и внушения, които ни се натрапват всеки ден

Почина “Принцът на мрака” – генералът, който не изпълни заповед на НАТО: “Няма да започвам Трета световна война”

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Прочетете повече