Костадинов бил заявил, че работил за кратко като учител. Явно съвсем за кратко ще да е било, защото таквоз нещо не е отбелязано в официалната му биография

Костадинов бил заявил, че работил за кратко като учител. Явно съвсем за кратко ще да е било, защото таквоз нещо не е отбелязано в официалната му биография и дори не го е споделял с драгия електорат досега.
Какво означава “за кратко”? Изгонили са го още в началото? Станал е проблем? Осъзнал е, че няма качества за учител? Не се е справил?
Защото принципно , освен ако не е по някакво заместване, се работи поне учебна година. Ама в биографията му няма данни за това. Дори в Уикипедия, където Йовка редовно редактира. Впрочем бих препоръчала в Уикипедия да се махне информацията, че е написал учебник по Родинознание, защото се разбра, че И ТОВА е лъжа, а е само редактор на учебника.

Ако беше преподавал, все някой негов ученик щеше да си сподели за тая "чест". Или училище да се похвали, че самият Спасител е преподавал там. Ама тц, няма.

Като започнахме с лъжите, да попитам и по какъв начин се проверява фактическо съжителство. Че има много информация, че се е събрал с бившата си жена, която от мъка по раздялата им си купила апартамент. Като разбира се, като бивша съпруга не се обяснява пред КПКОНПИ. А ако сега са заедно, това декларира ли се? И кой проверява дали е така?

Костадинов, не е хубаво да се лъже постоянно. Почват да те хващат и много олекваш. А хората просто се надяваха да си различен. Оказа се различен с това, че лъжеш още повече.

Елена Гунчева-Гривова

Related posts

Скандал! Вижте как мутрите на застреляния лихвар Паро – Геле и Гужу пребиват клетник за 500 лв. борч

Какво да кажем ние, зрителите, които все още гледаме телевизия – какво да кажем? Принудени сме да търпим журналистически манипулации и внушения, които ни се натрапват всеки ден

Почина “Принцът на мрака” – генералът, който не изпълни заповед на НАТО: “Няма да започвам Трета световна война”

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Прочетете повече