Начало Последно добавени Медицинската мафия май отново се пробва да ни убива

Медицинската мафия май отново се пробва да ни убива

от CrimesBG
0 коментара

Медицинската мафия май отново се пробва да ни убива. Вече клоним към средата на октомври, а противогрипни ваксини в София няма никъде. Поне и вчера, когато за последно проверих в няколко аптеки.

По принцип се поставят най-късно около средата на октомври, за да има време за създаване на имунитет до началото на ноевмри, когато случаите на грип започват да се появяват, първо инцидентно, после все по-начесто и накрая /обикновено през януари/ – епидемично.

В същото време разни медицински органи и органчета, национални инспектори и прочие медицински мафиоти още от края на август и началото на септември тръбят, как били осигурени противогрипните ваксини и как всеки момент щели да са налични по аптеките. Този "момент" обаче вече продължава повече от месец. Накрая почвам да си мисля, че определени вносители на антивирусни препарати и антибиотици, сиропи за кашлица и пр. нямат никакъв интерес хората да си поставят антигрипна ваксина и да са здрави през следващите 6-7 месеца, след като могат през това време да ни "дръпнат" по 200-300 лева и повече на човек за по три яки настинки през същия този период.

Засрамете се, бе, господа медицински убийци и пуснете най-после противогрипните ваксини по аптеките.

Емил Василев

Може също да харесате

Оставете коментар

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Приеми Прочетете повече

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

За нас

Вашият прозорец към света – новини, които вдъхновяват!

Избор на редактора

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин за нови публикации.