Международен футболен съдия е съпругът на откритата мъртва Биляна

Международният футболен съдия Мартин Венев е съпругът на откритата мъртва Биляна Петрова от София.

Венев е рефер на ФИФА (FIFA AR) и многократно е получавал престижни награди у нас и в чужбина, пише “Труд”. Колеги на футболния съдия са разказали пред медията, че Мартин и Биляна са били сплотено и щастливо семейство.

Именно колегата на Венев – бившият рефер Ангел Ангелов, е човекът, споделил в социалната мрежа призив за издирването на изчезналата 31-годишна жена.

Междувременно съболезнования към семейството дойдоха и от Асоциацията на съдиите по футбол в България. "Със съжаление научихме за смъртта на Биляна – съпругата на колегата ни Мартин Венев. Изказвам своите най-искрени съболезнования на семейството и близките. От свое име и това на футболните рефери в България, заявявам, че ще подкрепяме своя колега и децата му", коментира председателят на Асоциацията д-р Антон Генов.

Пред Bulgaria ON AIR сестрите на младата майка заявяват, че Биляна не е от хората, които биха оставили семейството си.

"Няма да си зареже децата така, няма да си зареже мъжа. За нея домът и семейството са били винаги на първо място", убедена е Флора Йорданова, една от сестрите на жената. Тя добавя, че мъжът ѝ е изключително добър човек, всеотдаен и е направил всичко по силите си, за да я намери.

Близките на жената отричат да е споделяла за семейни проблеми.

Последните два дни преди да изчезне Биляна прекарала заедно със своята близка приятелка Виктория и със свекърва си, докато съпругът ѝ е бил по работа извън града. По думите на Виктория, младата майка била доста разтревожена в последно време. "Беше много тревожна, много депресивна, с дълбоки тревожни мисли, повтаряше, че всичко около нея е хаос и се беше фокусирала върху това кой да поеме да гледа децата, тъй като тя е казала, че не може повече да се грижи за тях", сподели тя.

Помощ близките на Биляна са потърсили на спешния телефон. "Обадихме се на 112, за да може лекар да я прегледа. Вместо лекар дойде полиция. Около 7-8 полицаи дълго време говориха с нея, по различен начин се опитаха да ѝ въздействат, да преценят състоянието ѝ, те самите повикаха линейка. Трябваше аз да отида с нея в линейката, заедно с още наш приятел, но тя ме помоли да остана да гледам бебето, тъй като така ще бъде по-спокойна. Нашият приятел отиде с нея, с линейката, където са я закарали в център по психично здраве", каза приятелката на Биляна.

Семейният приятел, който я е придружил, излязъл от кабинета за минути. Когато се върнал лекарката казала, че момичето е избягало.

Тялото на 31-годишната Биляна Петрова беше открито днес по-рано в двора на Румънската църква край Централните хали в София. Според първоначалния оглед на трупа смъртта е настъпила в резултат на падане от високо, като не е изключена версията и за самоубийство.

Разследването по случая продължава.

Източник: dir.bg

Related posts

Скандал! Вижте как мутрите на застреляния лихвар Паро – Геле и Гужу пребиват клетник за 500 лв. борч

Какво да кажем ние, зрителите, които все още гледаме телевизия – какво да кажем? Принудени сме да търпим журналистически манипулации и внушения, които ни се натрапват всеки ден

Почина “Принцът на мрака” – генералът, който не изпълни заповед на НАТО: “Няма да започвам Трета световна война”

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Прочетете повече