Спрете му коката. Този вече е на следващата война

Украйна щяла да противостои на Русия, което щяло да откаже Русия от желанието за победа.
Планът на Зеленски след войната включвал набиране на въоръжаване, което щяло да предотврати следващата война с Русия. Дори не да я предотврати, а да може моментално да бъде победена? Спрете му коката. Този вече е на следващата война.

След войната украинци щели да заместват американските войски в Европа. Тоест, щели да покажат, че не само консумират сигурност но и осигуряват такава. Украинци сдържат германци. Украинци сдържат французи. Яко! Как си представяте украинския Рамщайн?
Уважаеми, освен че коката в Киев очевидно вече я смесват със всякакви боклуци няма как да не попитам – Тези, нашите гении, коментатори, анализатори от къде ги набирате, бе?

Спешно трябва да се открие къде са ги раждали тези анализатори и персоналът на цялото родилно директно в затвора. Защото е очевидно, че многократно са ги изпускали на глава върху цимента. Доктори – убийци!
Някой знае ли? Ако те канят в Нова телевизия дали трябва да носиш документ за успешна лоботомия?

Емил Йотовски

Related posts

Извънредно! Ето кои са мутрите, закопчани при зрелищната спецакция в София

Севделина Арнаудова с пет въпроса към Кирил Петков за отношенията му с ромския лихвар Оси

Европрокуратурата погна трима българи, точили фондове

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Прочетете повече