Съпругът на изчезналата родилка Биляна: Тя е най-всеотдайната майка на света “Искам да помоля, ако някой има някаква информация, да се обади на 112”

Втори ден издирват 31-годишната Биляна Юлианова Петрова. През последните седмици младата жена е лекувала следродилна депресия. След преглед в Центъра за психично здраве "Проф. Н. Шипковенски" и предстоящо настаняване за лечение е избягала, след което следите й се губят.

""Вчера някъде към обяд изчезна. Подаден е сигнал в полицията и се работи много усърдно от тяхна страна, за което много им благодаря. Документи има, мобилен телефон няма. В района на Централни хали е била забелязана последно. Имахме много сигнали, полезни всички. Имаше доста далечни сигнали. Ние бяхме длъжни всичко да проверим, така, че продължаваме да търсим. Доста хора сме и благодаря на всички, които участват. За пръв път ни се случва такова нещо. Трудно е да се обясни. Нещо като паник атака е станало. Тя се е изплашила", обясни съпругът ѝ – Мартин Венев.", заяви съпругът й Мартин Венев пред БНТ.

Биляна Петрова е висока около 170 см, облечена е с тъмносиньо яке с бежова пухкава яка, черен клин и чехли, косата й е вързана на опашка.

"Последно е забелязана в района на Централни хали в София от наш познат, след което следите й се губят", допълни Мартин Венев.

"Искам да помоля, ако някой има някаква информация, да се обади на 112", каза Венев.

Той акцентира, че тя е най-всеотдайната майка на света.

"Но може би някаква следродилна депресия се е превърнала в по-силна тревога и несигурност в себе си, и просто може би малко неадекватна да е била. Може би нещо да е "прегоряла" и това да е причината за нейното изчезване, допълни съпругът на Биляна.

Биляна е майка на две деца, едното от които е кърмаче.

Според съпруга й тя може да се намира в някой парк или градинка, защото обича да се разхожда там. Именно на такива места предполага, че може да бъде забелязана.

Близките ѝ твърдят, че вследствие на силната следродилна депресия са я споходили суицидни мисли. Смятала е, че от нея няма никакъв смисъл.

dir.bg

Related posts

Скандал! Вижте как мутрите на застреляния лихвар Паро – Геле и Гужу пребиват клетник за 500 лв. борч

Какво да кажем ние, зрителите, които все още гледаме телевизия – какво да кажем? Принудени сме да търпим журналистически манипулации и внушения, които ни се натрапват всеки ден

Почина “Принцът на мрака” – генералът, който не изпълни заповед на НАТО: “Няма да започвам Трета световна война”

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Прочетете повече