Цънцърова задава напълно неадекватни и тенденциозни въпроси

Цънцърова задава напълно неадекватни и тенденциозни въпроси. Да притискаш ГЕРБ, че въвеждат разходи в бюджета, които са изначално непоносилни, е напълно абсурдно. Защото е световно известно, че ПП и Асен Василев са тези, които правят харчове без да имат представа как ще ги обезпечат с приходи.

Благодарение на пепейския финансов министър дълговете на България се увеличават катастрофално и скоро ще се налага да продаваме инфраструктура. Явно това е и целта, освен дребните взятки. Финансовият министър на ПП е този, който увеличи социалните разходи без изобщо да има идея откъде ще дойдат парите, за да се покриват тези разходи. Той е този, който кърпеше с бримки и дупки бюджета и надуваше изкуствено приходите, които никога няма да се получат… Бюджет – стъкмистика.

ПП са тези, които вкараха държавата в грозна и дълбока криза, и всеки български гражданин усеща тази инфлация и поскъпването по собствения си джоб. Аз лично за една и съща потребителска кошница в хранителния магазин плащам точно два пъти повече откакто харвардските бездарници ни "оправиха" икономиката!

Калина Андролова

Related posts

Скандал! Вижте как мутрите на застреляния лихвар Паро – Геле и Гужу пребиват клетник за 500 лв. борч

Какво да кажем ние, зрителите, които все още гледаме телевизия – какво да кажем? Принудени сме да търпим журналистически манипулации и внушения, които ни се натрапват всеки ден

Почина “Принцът на мрака” – генералът, който не изпълни заповед на НАТО: “Няма да започвам Трета световна война”

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Прочетете повече