Цялата им деморация е една пародия, която вече не импонира на никой извън платените им говорители!

Първият дипломат на ЕС Борел настоя да продължат усилията срещу заобикалянето на санкциите на ЕС, наложени срещу Русия, и отбеляза, че днес бяха приети санкции за износа на ирански ракети за руската страна.
Тук неминуемо възниква въпроса: “този изобщо нормален ли е?”
Борел бил наложил санкции относно това какво Иран изнася за Русия. А тези две държави дали се интересуват изобщо от мнението и “санкциите” на Борел? И от чие име се изказва този т.нар. “дипломат”, кого точно представлява той?

Когато сипеш закани, за чието осъществяване видимо нямаш ресурс и потенциал започваш да придобиваш комчен вид! Никой не те взема сериозно и се превръщаш в най-обикновен шут!
Интересно защо не се обсъжда налагането на санкции на Израел и на военнопрестъпника Нетаняху, който удави региона в кръв? Дори обяви война и на ООН, но това не е централен проблем за битовия алкохолик Борел и кохортата плужеци и лицемери на Урсула!

Действително на световната политическа сцена в момента няма по-голям клоун и палячо от т.нар. "обединена" Европа, която всъщност представлява една група тотално скъсали с реалността неадекватни чиновници, за които никой никога не е гласувал. Дори подсъдимата за корупция и лобизъм фармацефтична кралица Урсула бе избрана за втори мандат начело на Европейската комисия от бутафорния европарламент с ТАЙНО гласуване! По този начин ние гражданите няма как да разберем кои от избранниците ни са подменили вота ни, защото никога няма да узнаем кой как е гласувал, с изключение на една група, които заявиха, че ще подкрепят калинката на Сорос за още един мандат. Само по себе си, това че "избрани" депутати гласуват тайно е абсолютна измама. Нали ги избираме и впоследствие би трябвало да можем да проследим дали реално ни представляват или не. Това няма как да стане при организирането на таен вот и то при толква важни гласувания!

Цялата им деморация е една пародия, която вече не импонира на никой извън платените им говорители! Този ЕС е жалък фарс, една затънала в дългове клептокрация, която е изключително вредна и опасна за европейските народи!

Страхил Ангелов

Related posts

Скандал! Вижте как мутрите на застреляния лихвар Паро – Геле и Гужу пребиват клетник за 500 лв. борч

Какво да кажем ние, зрителите, които все още гледаме телевизия – какво да кажем? Принудени сме да търпим журналистически манипулации и внушения, които ни се натрапват всеки ден

Почина “Принцът на мрака” – генералът, който не изпълни заповед на НАТО: “Няма да започвам Трета световна война”

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Прочетете повече