Начало Последно добавени Биг Брадър е провал. От телевизията си искат парите. Продуцентите са в паника

Биг Брадър е провал. От телевизията си искат парите. Продуцентите са в паника

от CrimesBG
0 коментара

Биг Брадър е провал. От телевизията си искат парите. Продуцентите са в паника.

За да излязат от положението обещават повече да не правят така. Това, с да не правят така, не минава пред борда на телевизията. От там искат конкретни действия. В изблик на отчаяние продуцентите обещават да вкарат в къщата Байдън и Путин. От телевизията са доволни. Поканите са пратени но президентите не отговарят в упоменатия от продуцентите срок. Положението се замазва като в уречения ден вкарват в къщата два бели хамстера, които се казват съответно Байдън и Путин.

Социологическа агенция отчита, че в същата вечер предаването е псувано на майка от 99% от зрителите въпреки, че едно предаване няма как да има майка. На втория ден, слава богу, Путин започва да чука Байдън и като че ли Байдън забременява. Обществото в къщата пък и извън нея се разделя на две. Едните твърдят, че Байдън е изчукал Путин. Другите точно обратното. По телевизията пускат извънредно студио, като са поканили водещи политици да коментират. Дебатът води известна онли фенс моделка, която е натрупала популярност като си завира ел инструменти в отвърстията на тялото си. Предаването е с небивал успех и бие едно друго предаване, в което млад идиот бедстващ сред палми в продължение да час и половина се опитва да изяде стоножка но не може.

Качени на крилете на успеха продуцентите решават да играят на едро и вкарват Грета Тумберг. Тя е съгласна стига да и се плати обичайния хонорар. Грета крещи нещо на нейния си неразбираем език. Рейтингът пада. Продуцентите решават да накарат Грета да спаси всички застрашени животни в къщата. Някои от съквартирантите не са съгласни да бъдат оприличавани с животни, но продуцентите имат железни договори и бунтът е потушен. Вътре пише, че всички са животни. Единствените, които не възразяват са хамстерите Байдън и Путин. Между другото Байдън умира, защото никой не го е хранил цяла седмица. Грета Тумберг е съсипана и се напива с Троянска сливова. Разказва как като малка е клала петел защото е викинг. Следва международен скандал. Президентът на републиката е предизвикан да се извини на международната общественост. По същото време в Бремен Германия е учреден поредния пол – тумбергсексуален. Това са личности, които свързват сексуалността си със заклан петел.

Грета е извадена от къщата поради лични причини.

Продуцентите са притиснати. Спешно вкарват онази русата от Игри на тронове дето пасеше змейовете. Всичко е наред. Русата идва и води със себе си един змей като домашен любимец. Още първата вечер всички се напиват като бичмета. Един съквартирант се опитва да си изгаси цигарата в челото на змея и бива изяден. Инцидентът е покрит от застраховката осигурена на спонсор на предаването. Все пак на къщата е наложена санкция – спират им цигарите и газта. На сутринта Русата изпада в бяс, защото някой и е нахапал филията с лютеница. Крещи „дракарис“, обаче к@р дракарис. Змеят поради санкциите няма гориво… и съответно няма дракарис.

Онзи по другата програма все пак успява да изяде стоножката и обръща рейтингът в негова полза. Вдига летвата като обекава до 24 часа да изака кокосов орех.

Сезонът на Биг Брадър е съсипан. От телевизията излизат с официална позиция, че са виновни зрителите. Искат обезщетение от държавата, че гражданите и са олигофрени. Провалът се покрива с 12 часов рекламен блок. Производителите на ректална маз са доволни.

Хепи енд.

Емил Йотовски

Може също да харесате

Оставете коментар

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Приеми Прочетете повече

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

За нас

Вашият прозорец към света – новини, които вдъхновяват!

Избор на редактора

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин за нови публикации.