Начало Последно добавени България е Парламентарна република и всичко зависи от Народното събрание. След като сте против избора на Сарафов от този ВСС отивайте да решите въпроса. Дела трябват!

България е Парламентарна република и всичко зависи от Народното събрание. След като сте против избора на Сарафов от този ВСС отивайте да решите въпроса. Дела трябват!

от CrimesBG
0 коментара

Хайде сега, след като повечето партии декларираха, че са "против" това този Висш съдебен съвет да проведе процедура и да избере единственият кандидат в лицето на Борислав Сарафов за главен прокурор, да поискат свикване на извънредно заседания на Народното събрание. На него да гласуват промени в Закона за съдебната власт, с които да се забрани на ВСС с изтекъл мандат да провежда процедура за избор на титулярен Главен прокурор на Републиката. Елементарно е! Нали?

Народните представители да отделят един ден, в който да отидат на работа и да свършат нещо наистина полезно за България. А ние ще преживеем това, че например в сряда няма да обикалят и да агитират за изборите. И без друго вече почти никой не желае да им слуша глупостите.
Това е реално действие с реален резултат, а останалото са просто декларации, от които нищо не следва.
Давайте да ви видим! От това гласуване ясно ще си проличи кой кой е!

България е Парламентарна република и всичко зависи от Народното събрание. След като сте против избора на Сарафов от този ВСС отивайте да решите въпроса. Дела трябват!

Страхил Ангелов

Може също да харесате

Оставете коментар

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Приеми Прочетете повече

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

За нас

Вашият прозорец към света – новини, които вдъхновяват!

Избор на редактора

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин за нови публикации.