Начало Последно добавени В навечерието на американските избори светът полудя окончателно и все още има да се явяват идиотщини

В навечерието на американските избори светът полудя окончателно и все още има да се явяват идиотщини

от CrimesBG
0 коментара

В навечерието на американските избори светът полудя окончателно и все още има да се явяват идиотщини. Много харесах една фраза на Александър Дугин и ще я споделя и ще я използвам, защото това е положението ни сега и в близкото бъдеще. ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА ИЗЛЕЗЕ НА СВЕТЛО. Ето това е! Паднаха и последните маски, паравани, воали, с които се прикриваше този тъмен и до 2020 година таен паралелен организъм.

Дори да искат, тъмните вече не могат да запазят тъмнината около себе си. Толкова много светлина проникна със събитията от 2020 година насам, че е невъзможно вече да се поддържат тайните, които наричаха конспирации. В този смисъл, в момента преди изборите започват много ясно да си личат намеренията и действията на този доскоро скрит елит, който се представяше за добър, а всъщност е истинския злодей в цялата работа. Плановете му лъсват почти веднага.

Намеренията са разгадават от умните хора веднага. Действията му са двулични и познаваеми вече. Никакъв шанс за връщане на нещата в буквално досегашното положение. 2024 година е първата, в която Дълбоката Държава се видя с просто око.

Анастасия Гешева

Може също да харесате

Оставете коментар

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Приеми Прочетете повече

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

За нас

Вашият прозорец към света – новини, които вдъхновяват!

Избор на редактора

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин за нови публикации.