Един призрак броди по телевизиите – призракът на Тагарев

Един призрак броди по телевизиите – призракът на Тагарев.

През последните 3 – 4 дни една одиозна личност, която беше за кратко министър на отбраната, но по – известен с това, че е съветник на украинския министър на отбраната (тодор тагарев) премина през всички казионни телевизии, внушавайки най – безцеремонно купища лъжи и манипулации.

Първата беше относно призива на президента към изпълнителната и законодателната власт да вземат реални мерки относно подготовката на населението при действие в кризисни ситуации, по – конкретно за защитата на Отечеството и този евроатлантически индивид се опита да внуши, че едва ли не президентът не познава военните закони. Да попитам Тагарев, той като министър какво направи по този въпрос – абсолютно нищо, но с космическа скорост даряваше всичко на Украйна, като по този начин лиши БА от бойни способности.

Другото внушение беше, че командирите от ВВС по командната верига са некомпетентни и само те са виновни за катастрофите във ВВС. Не, Тагарев, виновен си ти и всичките ти предшественици – министри на отбраната, които не осигурявате ресурсите за нормалното функциониране на БА. Третата глупост, на която натъртваше е, че Русия е изчерпила ресурсите си и губи войната. Ех, Тагарев, останахте само неколцина евроатлантически подлоги, които все още вярвате в победата на Зеленски.

Припомнете си руския език всичките измекяри, защото сте учили в СССР и ще ви трябва, защото първи ще се нагъзите да целувате ръцете на миротвореца на 21 век – президентът Путин! И на последно място без грам на съжаление и състрадание към хилядите избити палестински деца, жени, мъже и старци внушава, че терористичната държава Израел, която извършва геноцид в продължение на десетки години над палестинците и ливанците е в правото си да използва прекомерна сила. Тагарев, Израел е държава терорист и трябва да й се наложат санкции и не трябва да й се помага.

Ех, Тагарев, Тагарев, няма да постигнете нищо, но се превръщате в полезните идиоти, които допринасяте хората да прогледнат за случващото се у нас и по света.

Димитър Шивиков

Related posts

Международен футболен съдия е съпругът на откритата мъртва Биляна

Заради Цънцарова: Цончо Ганев в свиреп сблъсък с Цветанка Ризова, намесиха жартиерите на Асен Василев

Д-р Гълъбова: След раждане може да се отключи и психоза, самоубийството не е внезапно решение

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Прочетете повече