ИЗКЛЮЧЕТЕ ТЕЛЕВИЗОРИТЕ, БЕ, ДЕБИЛИ!

Е, не мога да ви разбера. Възмутени сте от простотията и пошлостта. Ама гледам от вчера всеки втори коментира някакви хорица, влезли в някакъв реалити формат, който дори не искам да му знам заглавието. И се възмущават, че било простотия!!!

Ами защо гледате, бе?!? Вие нормални ли сте? Все едно да се отвращавате от външни селски тоалетни, и да не пропускате да огледате всяка една по пътя си! Сами си го търсите. Сами търсите простотията.

Когато казвам, че не харесвам сапунени сериали – НЕ ГЛЕДАМ САПУНЕНИ СЕРИАЛИ. Когато казвам, че не харесвам реалити предавания – НЕ ГЛЕДАМ РЕАЛИТИ ПРЕДАВАНИЯ. Когато казвам, че не харесвам простотия – НЕ ГЛЕДАМ ПРОСТОТИЯ!!!
Кое е неясно?

Разбирате ли, че точно такива предавания се крепят само на гледаемостта им. И никой не се интересува, че ги гледате, за да се отвращавате. С гледането и коментирането, вие насърчавате те да продължават с още по-големи простотии.

ИЗКЛЮЧЕТЕ ТЕЛЕВИЗОРИТЕ, БЕ, ДЕБИЛИ!

Елена Гунчева-Гривова

Related posts

Скандал! Вижте как мутрите на застреляния лихвар Паро – Геле и Гужу пребиват клетник за 500 лв. борч

Какво да кажем ние, зрителите, които все още гледаме телевизия – какво да кажем? Принудени сме да търпим журналистически манипулации и внушения, които ни се натрапват всеки ден

Почина “Принцът на мрака” – генералът, който не изпълни заповед на НАТО: “Няма да започвам Трета световна война”

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Прочетете повече