Начало Последно добавени ИЗРАЕЛ ОБЯВИ ВОЙНА НА ООН

ИЗРАЕЛ ОБЯВИ ВОЙНА НА ООН

от CrimesBG
0 коментара

Нетаняху заплаши генерлни секретар на ООН Гутериш незабавно да отстрани мироопазващите сили на ООН, разположени в Южен Ливан.

Това се случва, след като израелските сили многократно удариха позиции на ООН, като умишлено стрелят по камери и прожектори на бази на UNIFIL и рани няколко миротворци.

Като цяло ООН не зслужава да си му голям фен. ООН не се бие срещу Израел. Тези миротворци просто са там, така че евреите ги атакуват.

Ройтерс :

„Организацията на обединените нации заяви в неделя, че израелски танкове са нахлули през портите на база на мироопазващите сили в Южен Ливан. Последва обвинение за нарушенит и атаките, които бяха осъдени от повечето съюзници на Израел .

Израелският премиер Бенямин Нетаняху призова ООН да евакуира войските на мироопазващите сили UNIFIL от зоните на бойни действия в Ливан. Часове по-късно силите н ООН съобщиха за допълнителни израелски нарушения, включително насилствено влизане на танкове през портите на базите им.

„ Дойде време да изтеглите UNIFIL от крепостите на Хизбула и от бойните зони “, каза Нетаняху в изявление, адресирано до генералния секретар на ООН Антонио Гутериш.

„ Израелските отбранителни сили са искали това многократно и са срещали многократни откази, което води до осигуряване на човешки щитове на терористите от Хизбула .“

Можеш да направи игра с речите на Биби. Ако казва всеки път, „човешки щитове“, вероятно ще умрете от смях.

Тези миротворци са там от 1978 г. Те не са се втурнали да служат като живи щитове за Хизбула. Биби прави пълни глупости, на които нико, дори в Израел не би повярвал. Това е за изключителна консумация на фейк медиите.

Подкрепяната от Иран въоръжена групировка Хизбула отрича обвинението на Израел, че използва близостта на мироопазващи сили за защита.

Петима миротворци от силите н ООН досега са били ранени при поредица от удари, които са засегнали позиции и персонал на мироопазващите сили през последните дни, повечето от атаките, сочени от UNIFIL от израелските сили.

Италианският премиер Джорджия Мелони, обикновено един от най-гласовитите поддръжници на Израел сред западноевропейските лидери, разговаря с Нетаняху по телефона в неделя и осъди израелските атаки.

Ако Натаняху е загубил Мелони, значи е загубил Запада.

Тази Биби е напълно обезумял, напълно обсебен от безкрайната глобална война.

Италия разполага с повече от хиляда войници в 10 000-те сили на UNIFIL, което я прави един от най-големите участници в персонала. Франция и Испания, всяка от които има по близо 700 войници в силите, също осъдиха израелските атаки.

„Премиерът Мелони повтори, че е неприемливо UNIFIL да бъдат атакувани от израелските въоръжени сили“, се казва в изявление на италианското правителство.

Израелският външен министър Израел Кац повтори в неделя, че Израел е забранил влизането на генералния секретар на ООН Гутериш в страната му, поради както се казва, нежланиуто му да осъди адекватно Иран за ракетна атака в началото на този месец и за това, което Кац определи като антисемитско и антиизраелско поведение

Атаките срещу наблюдателна кула, камери, комуникационно оборудване и осветление ограничиха възможностите на UNIFIL за наблюдение, каза говорител на UNIFIL в четвъртък. Източници от ООН заявиха, че се опасяват, че израелските атаки ще направят невъзможно наблюдението на нарушенията на международното право .

Да, няма никакви човешки щитове от страна на ООН. Израел атакува тези миротворци като отмъщение за това, че ООН настоява да спрат да убиват всички наред и да се опитват да започнат глобална война.

Светослав Атаджанов

Може също да харесате

Оставете коментар

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Приеми Прочетете повече

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

За нас

Вашият прозорец към света – новини, които вдъхновяват!

Избор на редактора

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин за нови публикации.