Начало Последно добавени Лошото управление на ПП се отрази на електоралния им обем. Те се стопиха

Лошото управление на ПП се отрази на електоралния им обем. Те се стопиха

от CrimesBG
0 коментара

Лошото управление на ПП се отрази на електоралния им обем. Те се стопиха. ПП затова говорят за равноотдалечена компромисна власт, защото си мислят, че вече захитряха.

Считат, че така хем ще участват във властта с подставени министри, хем няма да носят отговорност. ПП отсега започнаха да правят пазарлъци, да поставят условия, за да си гарантират или напълно безотговорен кабинет, или нови избори. А това, че няма да има отново кабинет с удоволствие ще го стоварят като вина на Борисов, който не е съгласен с една торба с тъпи условия.

Това е играта на ПП. Или прикритие зад безотговорност, или нови избори. Ако бяха по-умни, щяха да поставят едно-единствено условие, което може да определи съдбата на България. Но не го правят, защото умират от страх и ги държат за шлифера. Затова вдигат глупави точки, които имат повърхностно и вторично значение.

Калина Андролова

Може също да харесате

Оставете коментар

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Приеми Прочетете повече

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

За нас

Вашият прозорец към света – новини, които вдъхновяват!

Избор на редактора

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин за нови публикации.