Начало Последно добавени НАП спря над 2500 сайта за онлайн залагания без лиценз

НАП спря над 2500 сайта за онлайн залагания без лиценз

от CrimesBG
0 коментара

От началото на годината НАП спря над 2500 сайта, чрез които се организират хазартни игри от дружества без действащ лиценз по Закона за хазарта.

Изпълнителният директор на приходната агенция е издал близо 640 решения за преустановяване на дейността на онлайн платформи за залози, които развиват дейност у нас без нужното разрешение само за последния месец. След публикуване на решението в страницата на НАП, сайтовете, посочени в него, следва да преустановят дейността си до 3 дни.

НАП сезира съда, в случай че след изтичане на този срок, нерегламентираните онлайн платформи са достъпни в България и през тях може да се правят залози от потребители в страната.

Магистратите от своя страна издават разпореждане към доставчиците на интернет услуги у нас да прекратят достъпа до страниците и техните поддомейни.

Решенията на изпълнителния директор на НАП, както и разпорежданията на Софийския районен съд са публикувани в рубриката „Онлайн хазарт“ в сайта на приходната агенция.

В случай че потребител попадне на нерегламентирана онлайн платформа за залози, може да подаде сигнал към приходната агенция на имейл: [email protected] съобщават от НАП.

https://offnews.bg/

Може също да харесате

Оставете коментар

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Приеми Прочетете повече

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

За нас

Вашият прозорец към света – новини, които вдъхновяват!

Избор на редактора

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин за нови публикации.