На тази ми идва просто да й зашия два шамара

На тази ми идва просто да й зашия два шамара.

Защото е обида за гражданското общество и демокрацията!

Дори инфантилите от ППДБ не бива да са толкова прости, елементарни, груби и нагли, въпреки че свикнахме с посредствеността и наглостта на самообявилите се за последна инстанция на Демокрацията.

Тази тича като въртоглава из парламента, като коза на водопой до пленарна зала и обратно, с някакъв безумен поглед и усмивка на тиха луда. Не знам с какво е ценна за ППДБ, но не е сторила нищо добро за държавата. Обаче, претенцията й е огромна.

Само някаква тиха луда може да врещи така: “всичко, което имате може да изчезне за един ден”. Я, стига сте ни плашили! И кои са те – ППДБ? Плод на злоба, безпринципност, кариеризъм и зверска амбиция. Посредственост. И заплахи към тези, които не ги следват. Управлението на ПП с участието на ДБ беше корупционно и вредно: пачки, пудели, Спас Русев, подправени документи, пропилени държавни пари, корупция …

Това е най-лошата подигравка на Варна към София. Мърлява във всяко отношение. Безсмислена декорация на седалка в пленарната зала на парламента.

Съветска комисарка!

Как изобщо си позволява така да ругае и поучава Избирателя, който не я харесва?! Че какво да й харесва?

Животът ми изобщо не зависи от тебе, клета словоблудка! Зависи от мен самата. И ти никога няма да бъдеш избора на разумните интелигентни хора!

**********

“Така и така си стоите вкъщи и цъкате на телефона, та да си кажа аз мъката от срещите по квартали.

Задоволени хора, които с пренебрежение ни казват, че не се интересуват от политика не си дават сметка, че всичко, което имат може да изчезне за един ден.

Можете да не се интересувате от политика, можете да не гласувате, обаче от политиката и управляващите зависи вашият живот, собственост, бизнес, данъци, сигурност.

Утре могат да се върнат мутренските времена или национализацията и вие да се окажете с дрехите на гърба си и един куфар на тротоара пред вашият национализиран дом. Може и просто да е откраднат от имотната или фирмена мафия.

"Джуджета" и прокурори се видя, че работят добре.

Никой не е застрахован само, защото не се интересува от политика. Напротив, вие сте мишена на онези, които искат България да се върне в 20- ти век и всички да сме равно бедни, а прасетата да управляват.

Я, ама ние сме почти там!

Просто прасетата не са стигнали точно до вашия бизнес или имот.

Соня Колтуклиева

Related posts

Скандал! Вижте как мутрите на застреляния лихвар Паро – Геле и Гужу пребиват клетник за 500 лв. борч

Какво да кажем ние, зрителите, които все още гледаме телевизия – какво да кажем? Принудени сме да търпим журналистически манипулации и внушения, които ни се натрапват всеки ден

Почина “Принцът на мрака” – генералът, който не изпълни заповед на НАТО: “Няма да започвам Трета световна война”

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Прочетете повече