Начало Последно добавени Няма безплатно управление обаче, особено толкова калпаво и нагло

Няма безплатно управление обаче, особено толкова калпаво и нагло

от CrimesBG
0 коментара

Да оставим настрана колко калпаво вършат нещата, но на всичкото отгоре са и адски нагли. Видиш ли, ние не разбираме големите им амстердамски иновациЙ, ние сме прости Ганя и слушаме какво "една жена каза" (адски остроумно впрочем).

Не, драги, имаме очи и памет, и знаем каква беше София и каква е под вашето амстердамско, тротинеткаджийско управление, в което отворихте няколко язви из столицата и от големия си мерак всичко постепенно все повече отива на кино. Направихте ли Опълченска, направихте ли докрай Патриарха, направихте ли детелината, направихте ли горе на Драгалевци, а край Парадайс? Целият град е задръстен, софиянци с право са изнервени и ви държат сметка. Няма какво и повече да си миете ръцете с Фандъкова, бита карта е това вече.

Може в такъв момент да се прояви смирение и разбиране? Не – само подигравка и самодоволство. Демонстрира ни се ясно, че той знае – ние не. Ние сме тъпи, а той душевно е от Амстердам.

Няма безплатно управление обаче, особено толкова калпаво и нагло. Сметката се трупа и те ще си я платят.

Ружа Райчева

Може също да харесате

Оставете коментар

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Приеми Прочетете повече

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

За нас

Вашият прозорец към света – новини, които вдъхновяват!

Избор на редактора

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин за нови публикации.