ОСВОБОДИТЕЛЯТ И ОСВОБОЖДЕНИЕТО

Костадинов казал по не знам коя телевизия, май по NOVA, това:

"ГЕРБ загубиха повече от 50% от гласовете си".

Ако някой загуби повече от половината си избиратели и въпреки това, според всички социолози, в момента има два пъти повече електорална подкрепа в сравнение с "Възраждане", това означава само едно, че общественото доверие към въпросната партия на Коцето е 4-5 пъти по-малко.

Може да се предположи каква ще е действителната разлика при изборите.

После Костадинов казва, без много да му мисли, буквално следното:

"В момента ГЕРБ са в много силна сглобка."

Значи хем губят "повече от 50% от гласовете си", хем са "много силна сглобка", хем отслабват, хем са все по-силни.

Следващата пълна глупост е очевидното противоречие между двете твърдения на варненския политик:

1.) "Гербаджиите нямат политическа визия";

2.) "Те имат икономическа, финансова и лична визия за собственото си оцеляване".

Когато имаш икономическа и финансова визия, и си в политиката, на първото място, това означава, че визията ти е политическа, че ИМАШ политическа визия, което противоречи на твърдение 1.

Костадинов говори даже и за някаква "лична визия", каквото и да означава това.

Питам се, как ли изглежда една нелична визия?

После философства върху "разбирателството между партиите", което си е тъп тъпизъм, защото по презумпция партиите съществуват тъкмо поради своите различия, поради своите различни схващания и различни позиции по отношение на политическите неща; на латински pars, partis означава част, страна, начин, отношение, роля, различие (виж речника).

Коцето не може да схване, че ако едни партии са еднакви и се разбират напълно, то няма никакъв смисъл изобщо от тяхното съществуване.

След това Костадинов многоглаголства, пак, по любимата си тема за референдумите, които според него са панацеята, дето щяла да спаси България.

Нима наистина той не знае, че не мнението на мнозинството, от Конювица, от Факултето и от Максуда, което няма как да е вещо по всички важни въпроси, включително например по атомната енергетика, по пандемиите, по финансите и др., а мнението на компетентните в съответната област специалисти, е правилно и полезно за обществото?

Щял бил да ни управлява с референдуми, все едно че е премиер на Швейцария. Бог да ни е на помощ тогава!

Накрая Костадинов не съумява да скрие антисемитизма си, нещо очаквано при него, и сърцераздирателно проплаква срещу агресора Израел, нищо не казва за арабския и радикално-мюсюлманския тероризъм, за палестинските и ливанските терористични организации "Хамаз" и "Хизбула" и за техните действия.

Накрая на ТВ предаването Костадин Костадинов, същински Цар Освободител, пак се похвали как, като вземел властта (от 15 години все я взема и все се сънува като премиер), щял да възстанови суверенитета и свободата на България.

Щял да ни освободи, с една дума, нов Трети март, нова Шипка, ама не каза от кого ще ни освободи, де да знай той от кого!

Халюцинациите в политиката са опасни!

акад Петър Иванов

Related posts

Скандал! Вижте как мутрите на застреляния лихвар Паро – Геле и Гужу пребиват клетник за 500 лв. борч

Какво да кажем ние, зрителите, които все още гледаме телевизия – какво да кажем? Принудени сме да търпим журналистически манипулации и внушения, които ни се натрапват всеки ден

Почина “Принцът на мрака” – генералът, който не изпълни заповед на НАТО: “Няма да започвам Трета световна война”

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Прочетете повече