Начало Последно добавени СЕЗОНЪТ НА ХАМЕЛЕОНИТЕ

СЕЗОНЪТ НА ХАМЕЛЕОНИТЕ

от CrimesBG
0 коментара

Наблюдавайте поведението им. До изборите в Щатите. На цялата тая охранена и отгледана кохорта неолиберални войнстващи политолози, социолози, писателчета и „общественици“ обслужващи лъжата. Наблюдавайте плавно избледняващата им риторика, с която сменят кожата си и отново се превръщат в жертви.

Най-яростните политкоректни служители и службогонци все повече призовават за борба с политкоректността. Трагедия или фарс е това!? Не, просто потомствен инстинкт за оцеляване в зоната на охолството. Внуците и внучките, които служебно и подмолно получиха властта от своите дядовци и баби.

Трудно дишащи от материалното си благоденствие и ментално затлъстели в мисловните си зони на служебно гарантиран комфорт, същите тия, които довчера зовяха за свирепа и безмилостна борба със всяко друго мнение, тия глобалистки санитари на психодиспансера на обществото, днес отново се превръщат в жертви.

Недялко Славов

Може също да харесате

Оставете коментар

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Приеми Прочетете повече

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

За нас

Вашият прозорец към света – новини, които вдъхновяват!

Избор на редактора

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин за нови публикации.