Трагедията на популизма!

Виктор Папазов, набеден за икономист, представител на "Възраждане", е абсолютно смешен и некомпетентен по икономическите въпроси. Една от ГРЕШКИТЕ на Костадин Голямо натискане беше да става евродепутат, а не става дори да даде сигнал, че изобщо мисли.

Установих преди време, че дори не е чувал за договора с Боташ, а се води "съветник" на "Възраждане" по икономика! По какво ги съветва, не е ясно. Затова сме на това дередже. Човекът пише популистки фрази във Фейсбук и мисли, че това е достатъчно да представи компетентност.

То дебатът по НОВА не е като да напишеш дописка за службите кой какво е казал. Да извадиш Папазов срещу Велизар Енчев и Теменужка Петкова е тежка неадекватност и липса на сериозен кадрови потенциал.

Утре "Възраждане" ще го предложи и за министър в някой сектор, нали разбирате?! Трагедията на популизма! "Въобще аз не мога да разбера този спор!", казва Папазов. Всъщност Папазов изобщо нищо не може да разбере по принцип.

Папазов унищожи кампанията на "Възраждане" само с това си участие по НОВА.

Калина Андролова

Related posts

Скандал! Вижте как мутрите на застреляния лихвар Паро – Геле и Гужу пребиват клетник за 500 лв. борч

Какво да кажем ние, зрителите, които все още гледаме телевизия – какво да кажем? Принудени сме да търпим журналистически манипулации и внушения, които ни се натрапват всеки ден

Почина “Принцът на мрака” – генералът, който не изпълни заповед на НАТО: “Няма да започвам Трета световна война”

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Прочетете повече