Начало Последно добавени ДПС-Ново начало: Религията не разделя, а обединява

ДПС-Ново начало: Религията не разделя, а обединява

от CrimesBG
0 коментара

Водачът на листата на ДПС-Ново начало в София Рахим Юмерефенди, заедно с кандидатите да народни представители Емилия Кехайова, Григор Рахими, Муса Аянски, Тодор Софрониев, Дениз Хайрула, Радостин Димитров и Велизар Райков, посетиха Кремиковския манастир – един от най-старите манастири на територията на България.

Те се отбиха и в Месджида в кв. Ботунец като се запознаха с проблемите на местните, касаещи най-вече площта на християнските гробища и гробището за мюсюлмани (единственото в София). Ръководството на ДПС-Ново начало София-град се е заело с конкретния проблем и в най-близко бъдеще се очаква решение на проблема.

Ние от ДПС-Ново начало знаем, че религия не разделя, а обединява. Знаем, че именно религията е обединила българите немалко пъти през многовековната ни история.

Сега имаме най-голяма нужда от обединение, от единство, от едно НОВО НАЧАЛО за България и хората, отбелязват кандидатите на ДПС.

Източник: standartnews.com

Може също да харесате

Оставете коментар

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Приеми Прочетете повече

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

За нас

Вашият прозорец към света – новини, които вдъхновяват!

Избор на редактора

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин за нови публикации.