Начало Последно добавени Цънцърова задава напълно неадекватни и тенденциозни въпроси

Цънцърова задава напълно неадекватни и тенденциозни въпроси

от CrimesBG
0 коментара

Цънцърова задава напълно неадекватни и тенденциозни въпроси. Да притискаш ГЕРБ, че въвеждат разходи в бюджета, които са изначално непоносилни, е напълно абсурдно. Защото е световно известно, че ПП и Асен Василев са тези, които правят харчове без да имат представа как ще ги обезпечат с приходи.

Благодарение на пепейския финансов министър дълговете на България се увеличават катастрофално и скоро ще се налага да продаваме инфраструктура. Явно това е и целта, освен дребните взятки. Финансовият министър на ПП е този, който увеличи социалните разходи без изобщо да има идея откъде ще дойдат парите, за да се покриват тези разходи. Той е този, който кърпеше с бримки и дупки бюджета и надуваше изкуствено приходите, които никога няма да се получат… Бюджет – стъкмистика.

ПП са тези, които вкараха държавата в грозна и дълбока криза, и всеки български гражданин усеща тази инфлация и поскъпването по собствения си джоб. Аз лично за една и съща потребителска кошница в хранителния магазин плащам точно два пъти повече откакто харвардските бездарници ни "оправиха" икономиката!

Калина Андролова

Може също да харесате

Оставете коментар

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Приеми Прочетете повече

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

За нас

Вашият прозорец към света – новини, които вдъхновяват!

Избор на редактора

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин за нови публикации.