България е Парламентарна република и всичко зависи от Народното събрание. След като сте против избора на Сарафов от този ВСС отивайте да решите въпроса. Дела трябват!

Хайде сега, след като повечето партии декларираха, че са "против" това този Висш съдебен съвет да проведе процедура и да избере единственият кандидат в лицето на Борислав Сарафов за главен прокурор, да поискат свикване на извънредно заседания на Народното събрание. На него да гласуват промени в Закона за съдебната власт, с които да се забрани на ВСС с изтекъл мандат да провежда процедура за избор на титулярен Главен прокурор на Републиката. Елементарно е! Нали?

Народните представители да отделят един ден, в който да отидат на работа и да свършат нещо наистина полезно за България. А ние ще преживеем това, че например в сряда няма да обикалят и да агитират за изборите. И без друго вече почти никой не желае да им слуша глупостите.
Това е реално действие с реален резултат, а останалото са просто декларации, от които нищо не следва.
Давайте да ви видим! От това гласуване ясно ще си проличи кой кой е!

България е Парламентарна република и всичко зависи от Народното събрание. След като сте против избора на Сарафов от този ВСС отивайте да решите въпроса. Дела трябват!

Страхил Ангелов

Related posts

Скандал! Вижте как мутрите на застреляния лихвар Паро – Геле и Гужу пребиват клетник за 500 лв. борч

Какво да кажем ние, зрителите, които все още гледаме телевизия – какво да кажем? Принудени сме да търпим журналистически манипулации и внушения, които ни се натрапват всеки ден

Почина “Принцът на мрака” – генералът, който не изпълни заповед на НАТО: “Няма да започвам Трета световна война”

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Прочетете повече