Лошото управление на ПП се отрази на електоралния им обем. Те се стопиха

Лошото управление на ПП се отрази на електоралния им обем. Те се стопиха. ПП затова говорят за равноотдалечена компромисна власт, защото си мислят, че вече захитряха.

Считат, че така хем ще участват във властта с подставени министри, хем няма да носят отговорност. ПП отсега започнаха да правят пазарлъци, да поставят условия, за да си гарантират или напълно безотговорен кабинет, или нови избори. А това, че няма да има отново кабинет с удоволствие ще го стоварят като вина на Борисов, който не е съгласен с една торба с тъпи условия.

Това е играта на ПП. Или прикритие зад безотговорност, или нови избори. Ако бяха по-умни, щяха да поставят едно-единствено условие, което може да определи съдбата на България. Но не го правят, защото умират от страх и ги държат за шлифера. Затова вдигат глупави точки, които имат повърхностно и вторично значение.

Калина Андролова

Related posts

Скандал! Вижте как мутрите на застреляния лихвар Паро – Геле и Гужу пребиват клетник за 500 лв. борч

Какво да кажем ние, зрителите, които все още гледаме телевизия – какво да кажем? Принудени сме да търпим журналистически манипулации и внушения, които ни се натрапват всеки ден

Почина “Принцът на мрака” – генералът, който не изпълни заповед на НАТО: “Няма да започвам Трета световна война”

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Прочетете повече